3 Ocak 2014 Cuma

HAYAT SANA BU SERZENİŞİM...:((((

Ben hiç şımartılmadım...Hep büyüktüm küçükten beri...Hiç ergenlik yaşamadım...sessizce geçti gençlik yıllarım..Güçlüğü oynamak rolü verilmişti bana çok küçükken...Rolümüde hep iyi oynadım kendimce arada yanlışlar yapsamda...İnsanım illaki , hata da yapabilirim..her ne kadar lüks olsada..
Hep verici olmak zorunda hissettim kendimi..hiç kapris yapamadım sevdiklerime...sanki hakkım yoktu kapris yapmaya..hep eksiktim çünkü...her ne kadar bana hissettirilmesede ben almıştım tüm sorumluluğumu üstüme..daha büyümeden..bana bir kaç beden büyüktü ama yapacak birşey yoktu.Allahın taktiri işte...Yani kısacası çocuk olmadan büyüyüverdim...Hep içimde kaldı..nazlanmalar,ballanmalar,şımarıklık yapmalar..ama nafile hiç yapamadım...Büyümek canımı acıtıyor, içimi yakıyor, vakitli vakitsiz ağlatıyor beni. Acıyan yerimi gösteremiyorum kimselere.Avazım çıktığı kadar bağırarak “işte anne!! Kalbim acıyor anne!” diye sana sığınmak istiyorum Ama anne,göz yaşlarımı bile gizli akıtıyorum.  Kimselerin beni görmediği yerler de , bir mucize bekliyorum. Kimseler olmadığı halde ,birileri benim orada olduğumu bilsin .Bilsin ve sırtımı sıvazlayıp “neyin var yavrum?” desin. “Hiç” dediğim halde beni anlasın yine de diye bekliyorum. ANNE!!!
Ben hiç kızmadım kendi yapamadığım şeyleri sevdiklerim yaptığı zaman...
 İnsanları kırmamak, üzmemek için elimden geleni yapmaya çalışırım hep.... Empati yapmayı severim.... Anlamaya çalışırım.... Bazen kendimden önce düşünürüm ailemi sevdiklerimi.... Kimsenin benim  yüzümüzden üzülmesini zarar görmesini istemem çünkü.... 
Ama ben bütün bunları yaparken, yeri geldiğinde kendi önceliklerimizden vazgeçerken, kişiliğimle mücadeleye girerken karşıdan da ufacık bir şey beklerim.... Anlaşılmayı..Hepsi bu kadar aslında.... Birileri de benim ruhumu anlasın, ben de birilerinin önceliği olayım isterim... Omuzumda sıcak bir el hissetmeyi, konuşmaya bile gerek kalmadan anlaşıldığımı bilmek isterim.... Düşünülmek, değer verilmek isterim....Ortada hiç bir şey yokken gelip sarılınmayı seni seviyorum denmeyi isterim...birde çok sevdiğim ve değer verdiğim canlarımdan güzel şeyler duymayı ,birşey söylerken benimde kırılabilecek olduğumu düşünerek davranılmasını isterim...çok mu şey istedim acaba..????

Bana bir ben lazım, bir de beni anlayan. Beni bir ben anlarım, bir de beni yaradan ... [Necip FAZIL]